Sop- och diskdrama

Ni minns säkert att jag för ett tag sedan skrev att jag förvånande nog inte bryr mig ett smack om ostädade badrum, sopor som ingen tar ut och disk som står och torkar in i flera veckor eller t.o.m. månader? Jag menar detta helt på fullaste allvar och jag blir nästan lite skrämd över mig själv men jag tror det är ett måste för att orka leva såhär. Det hade antagligen varit andra bullar om jag själv hade använt köket, men nu slipper jag ju det då jag är på en all-inclusive semester ;) Nähä, var det inte semester jag åkte på?

Iaf så finns det andra i vår suite som använder köket till matlagning men inte så mkt annat. De använder helt enkelt upp allt porslin och låtsas som ingenting när det kommer till disken. Likadant med soporna, någon slänger sopor ute i köket men ingen erkänner. Idag fick en av mina suitemates nog och diskade all den skiten som stod i båda diskhoerna. Jag och en av de andra som bott här en termin redan försökte få henne att förstå att hon inte ska göra det, då uppmuntrar hon ju bara de andra till att fortsätta ignorera sin disk. Någon annan diskar ju ändå till slut åt en. Den här fröken var dock mycket upprörd och kunde inte sluta. Efteråt försökte hon dock ta ett snack med berörda, men det verkade gå sådär haha... Jag hörde svaret hon fick och det var inte särskilt moget.

Vi tre har nog iaf fattat att vi i fortsättningen slänger våra egna sopor inne i vårt rum och tar ut dessa åt oss själva samt att vi ignorerar diskberget tills barnen inser hur man sköter ett hem.



Söta Val i städartagen i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0