Alkohol på campus?

Som säkert de flesta vet är åldersgränsen för att bruka alkohol i USA 21 år, oavsett state. Det rimmar ganska dåligt med vad vi alla har sett på collegefilmer haha!

Mer eller mindre det första vi fick veta av våra suitemates som är 19 år är att vi som är över 21 självklart är välkomna att dricka i våra suites om vi vill. Dock ska vi helst göra det inlåsta i våra rum och absolut utan sällskap av dem. Ska vi förvara öl i vårt gemensamma kylskåp måste vi sätta våra namn på dem och om vi mot förmodan väljer att sitta och dricka ute i våra gemensamma ytor med de minderåriga som sällskap bryter vi mot lagen oavsett om de minderåriga dricker eller inte. Detta fick vi även bekräftat av personalen under den andra orienteringsdagen.

Dock påstår de att det inte är ett problem så länge vi inte bjuder hem massa folk, öppnar fönsterna och lever rövare. På våningen över oss bor vår RA, en student som är ansvarig över oss andra i byggnaden gällande ordningen. D.v.s. hon har rätt att när som helst stövla in i vår suite om hon misstänker att vi förtär alkohol med minderåriga och måste rapportera det till skolan. Vad duktig hon ska vara då ;) Antar att hon får ett par extra poäng från skolan för det. Varje suitebyggnad har alltså sin egen RA. I I-house däremot är majoriteten minderåriga och för att hålla extra koll på dem måste man alltid passera en vakt eller receptionist eller vad man ska kalla det när man kommer in. Kommer man hem full kan man bli hemskickad, tydligen hände det en fransk utbytesstudent förra terminen.

Campus har inga studentpubar och serverar ingen alkohol överhuvudtaget, de försöker med andra ord hålla det utanför området men kan egentligen inte neka oss som har åldern inne att dricka inne i våra suites eller lägenheter.

Bara vi stänger dörren och låser ordentligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så med andra ord är festerna från filmerna en myt:-P Tur man kan ha lika kul utan alkoholen! Tack för svaret :-)

2012-01-12 @ 21:16:04
Postat av: Anna

Nej egentligen inte! Det skiljer sig åt mellan alla olika colleges. På colleges där de har riktiga sorority/fraternity hus sägs det vara precis som på film!

2012-01-12 @ 22:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0