Australia Day

Uuuh klockan är halv två och jag steg upp för en timme sedan. Jag börjar sakta men säkert anpassa mig till collegelivets sömntider. Motvilligt dock, kan jag lova. Jag är en morgonmänniska som vanligen går upp 07-08 även på lediga dagar och behöver lägga mig runt 22 för att få de ca 9 timmars sömn som jag har insett att jag behöver. Jag presterar helt enkelt bäst på förmiddagarna och får sällan något vettigt gjort kvällstid.

I min suite går ingen och lägger sig före 00. Ingen går helst heller upp före 12 om de inte tvingas ut på lektioner. Jag har inte kommit i säng enda dag före 23 och är konstant trött numera. Sömnen är såklart den största orsakande faktorn men även brist på träning och vettig mat gör sitt. Jag vet inte vad jag håller på med, men det känns nästan lite som när jag precis började plugga igen. PANIK. Jag gjorde inget annat än att läsa, läsa och läsa den första terminen och drog in på allt annat som träning och socialisering. Ungefär så är det nu igen, två år senare. Skärpning!

Nu får jag nog erkänna att anledningen till att jag sov så länge idag kanske inte enbart berodde på ovanstående anledningar, utan snarare p.g.a. att vi igår var på en aussie bar och firade deras Australia Day! Vi spelade beer pong, vilket gick käpprätt åt helvete första gången men andra gången vann jag och mexan stort hurray! Folk spelade även biljard, men mest var det bara som en vanlig fest! Det jag får sota mest över idag är att jag hånade en av amerikanerna för en shot som smakade vatten och då kom han självklart tillbaka med något mkt värre - en whiskeyshot, som jag tvingade i mig och försökte se ut som en hård viking. My bad... Mycket trevlig kväll iaf och jag är väldigt tacksam över att jag inte har några lektioner idag till skillnad från de flesta andra haha... Jag ska snart väcka vår aussie som gav upp sin lektion efter en stund och knallade tillbaka hit för att sova igen.



Val & Jag spelar beer pong. Jag är lite frustrerad över min långsamma kamera varav minen!



Läckert restroom. Världens trångaste med och enbart en toa som fungerade. Smidigt värre!

Ps. Kjolen var inte så kort, den åkte upp ;) Man skulle helst ha på sig Aussie flaggans färger eller guld och teal/grönt så det enda jag hade i de färgerna var visst den här kjolen.

Kommentarer
Postat av: Agust

Haha! Fan va gött med röda plastmuggar=)

2012-01-27 @ 18:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0